Testimoni
Alhamdulillah, 1stly saya bersyukur kepada Allah SWT kerana saya disahkan oleh doktor pakar yang saya sudah berada dalam keadaan NORMAL semula.Saya telah disahkan menghidap kanser tulang tahap3 beberapa tahun lepas.Alhamdulillah, sekarang bacaan tumor maker saya telah berada di dalam ranking normal dan kesihatan saya telah bertambah baik dan bertenaga semula seperti dulu TANPA mengambil kimoterapi.Sebelum mengunakan produk ini, saya telah membaca dan meneliti info2 dari internet untuk membolehkan saya lebih memahami tentang B17 ini dan setelah menggunakan produk B17 yang telah disyorkan oleh En.Rafee, kanser saya telah berkurang  dan sakit2 serta lenguh2 di badan saya telah berkurangan secara mendadak dan sekarang saya berasa semakin sihat. Saya tidak dibayar untuk mengeluarkan testimoni ini.Semua ini adalah dari keikhlasan dari saya setelah berpuas hati dengan produk B17 ini. Setiap penyakit ada ubatnya,cuma atas usaha kita sahaja untuk mencari penawarnya...Terima Kasih Rafee

Bacaan Tumor Maker sebelum mengambil B17: 12/3/2011

CA-153 = 77 U/ml  (bacaan orang normal 9-51)


Bacaan Tumor Maker selepas mengambil B17: 14/10/2011
CA-153 = 46 U/ml  (bacaan orang normal 9-51)
Bacaan Tumor Maker selepas mengambil B17:  18/5/2012
CA-153 = 44 U/ml  (bacaan orang normal 9-51)

Siti, Pulau Pinang
012-4044241
 Asalamualaikum Saya Bibi Hasnah binti Mohd Ayub Khan berasal dari sabah Saya seorang pengidap penyakit kanser Cervic Cancer telah merebak ke tulang belakang dan saya tidak berdaya untuk berjalan, pada bulan januari yang lepas  datang ke Damansara Damai untuk membeli produk B17 Amygdalin yang amat luarbiasa ini. 

Saya tidak mampu berjalan hanya menggunakan kerusi roda untuk kesana. Adalah di sebabkan sek kanser sudah menyerang saraf tunjang saya. saya hampir lumpuh akibat kanser ini. Saya datang di temankan suami dan adik yang memapah saya masuk kerumah En Mohd rafee untuk mendengarkan penjelasan produk yang sangat luar biasa ini. En Mohd Rafee mencadangkan beberapa produk yang lengkap untuk merawat penyakit saya ini.  


Sebenarnya saya merupakan seorang yang sangat sukar untuk mempercayai bahawa ada produk yang dapat menyembuhkan penyakit kanser ini, saya di "momokkan" bahawa kenser tidak ada ubat. pada suatu hari saya secara tidak sengaja menonton rancangan "Halal Bio" berkaitan dengan B17 Amygdalin yang mampu membunuh sel kanser sehingga 98% maka saya cuba mencari produk tersebut di malaysia, kebetulan juga seorang saudara saya telah di nasihatkan oleh seorang doktor di luar negara untuk memakan biji apricot sebagai langkah pencegahan dan membunuh sel kanser.
Alhamdulilah saya berjaya bertemu dengan produk B17 Amygdalin yang sangat luarbiasa ini di Damansara Damai. Oleh kerana keterbatasan pergerakan dan kewangan saya hanya mampu membeli B17 Amygdalin kapsul yang berharga Rm 350 dan 1 kilo Biji Apricot yang berharga Rm120.00 sahaja . 


saya mengamalkan B17 Amygdalin 1 biji tiga kali sehari dan memakan biji apricot 7 biji tiga kali sehari. Belum pun sampai 1 bulan mengamalkanya saya sudah dapat berjalan seperti normal tanpa menggunakan kerusi roda lagi. Kerusi roda tersebut saya sedekahkan pada sahabat saya yang lebih memerlukanya. Alhamdulilah B17 menjadi harapan terakhir saya. 


Kebetulan pula abang saya seorang pengidap kencing manis saya juga memperkenalkan beliau dengan biji apricot alhamdulilah hasilnya sangat lusr biasa. Hari 19.02.2011 ini saya datang lagi kerumah en Rafee untuk membeli B17 Amygdalin untuk diri saya dan rakan-rakan saya. Saya juga berminat untuk membantu rakan-rakan saya yang mengidap kanser untuk mengamalkan B17.

Untuk kearah itu saya merangka untuk menjadi stokis dan mengedarkan B17 ini kepada rakan-rakan saya dan menjadikan diri saya sebagai contoh. Testimoni ini saya lakukan dengan penuh kesedaran untuk membantu rakan-rakan dan diri saya. 

Saya Ismail Dari Ceras

Isteri saya Latifah telah mengalami kanser ovari tahap 4.
Minggu
Sebelum
Selepas

Minggu 1

Cancer antigen 125
(CA 125)           87.8 u/mL


Cancer antigen 125
(CA 125)              77.4 u/mL


Minggu 2

Cancer antigen 125
(CA 125)           77.3 u/mL


Cancer antigen 125
(CA 125)               26.5 u/mL


Minggu 7

Cancer antigen 125
(CA 125)           26.5 u/mL


Cancer antigen 125
(CA 125)               26.0 u/mL


Minggu 8

Cancer antigen 125
(CA 125)         26.0 u/mL


Cancer antigen 125
(CA 125)               17.0 u/mL


Saya ingin berkongsi pengalaman dalam masa Lapan Minggu sahaja Isteri saya 100%
Bebas dari kanser Ovari . Saya menggunakan B17 Amigdalin 500mg dan B17 Kapsul Apricot Seed.

1. Dos yang saya gunakan B17 Amygdalin 500mg 1 biji dalam keadaan perut kosong dengan segelas air putih sebelum tidur.
2. B17 Apricot Seed saya makan 2 biji setiap 1 jam. Hasilnya saya bebas dari kanser Ovari dalam masa 8 Minggu.
3. Selain itu saya juga makan buah betik setiap 4 jam dan makan buah Durian Belanda dan Buah Nenas seberapa kerap yang boleh.
4. Menjaga Pantang dalam pemilihan makanan hubungi saya No Hp 013 3621557 Mari kita berkongsi bersama jika anda mempunyai masaalah sama seperti saya.
5.Saya juga ada melakukan rawatan tradisional ambil air tawar dan Doa-doa tertentu, saya faham tanpa berserah kepada Allah segala yang kita lakukan tidak mendapat keberkatan.

Yang Benar
Ismail

Kaedah Rawatan Dr. Krebs merupakan sebuah kaedah yang sangat powerfull dan sangat-sangat terbukti keberkesananya. Ramai pakar metabolic Tharapy menggunakan  kaedah ini.  

Testimoni 2

Shahilah Mohamad, No 4-1-3-12 D'Tinggian , Suasana apartment, Bandar Tun Hussin On
43200 Ceras Selangor

  Ibu saya sudah menjalani pembedahan dan rawatan untuk membuang Rahim dan melakukan kimotherapy. Alhamdulilah hampir 100% sembuh. Saya sangat gembira mendengarkan hal ini, saya rasa ibu sudah semakin normal. Apa yang saya telah terlepas pandang adalah makanan.
Saya tidak begitu faham tentang pantang orang kanser. Ibu saya telah melanggar pantang ( sebetulnya saya dan ibu juga tidak tahu ) ada makanan tertentu yang dapat menyuburkan sel kanser. 

Apa yang telah berlaku setelah makanan tersebut di ambil hanya selama 3 minggu sahaja. Mak menderita kesakitan yang sangat luar biasa. Bahkan pekara yang tidak pernah berlaku dahulu berlaku pada ibu saya sekarang. 

Dengan pengambilan B17 dan beberapa produk dari Blog ini. Alhamdulilah dalam masa 2 minggu berbagai perubahan positif telah berlaku. Misalnya dari ibu saya tidak mampu berjalan sekarang sudah boleh berjalan. dari kesakitan yang sangat sakit selepas makan Air rebusan daun durian belanda dan mkn kapsul Groviola & B17 , Tripsinchemotripsin , bromalain, Ce/Rb solution 2 hari sahaja kesakitan yang luarbiasa tersebut hilang. Cecair busuk yang keluar dari rahim Ibu saya sudah 100% tidak berbau lagi. Cuma lelehan tersebut masih sedikit sahaja lagi yang tinggal. Saya juga maklum baru 2 minggu saya mengamalkan B17 dan Set Rawatanya.

Saya mengalami detik-detik cemas apabila ibu saya menderita akibat salah makan makanan tertentu. Seperti di beri peluang kedua Oleh Allah untuk memperbaiki hidup kami sekeluaga. Saya tidak di bayar untuk mengeluarkan Testimoni ini. tapi atas kesedaran diri sendiri untuk membantu dan memberi petua kepasa sesiapa yang ingin mendapatkan nasihat secara percuma apa yang saya lakukan demi Ibu tercinta. Sila hubungi saya atau datang kerumah berkenalan dengan Ibu saya. Saya tidak ada apa-apa untuk di jual, saya bukan stokis B17. Tapi kesilapan kita mendapat maklumat tentang Produk dan makanan akan membuat kita rasa bersalah sedangkan kita mampu mengubahnya.


JAGALAH KESIHATAN DIRI ANDA , ANDA MAMPU MENGUBAHNYA

Shahilah Mohamad
No 4-1-3-12 D'Tinggian 
Suasana apartment,
Bandar Tun Hussin On
43200 Ceras Selangor


Testimoni

Alhamdulilah anak saya leukemia berusia 3 tahun makan Amigdalin 100mg , ( selama 3 sahaja ) Menunjukan perubahan yang sangat cepat... Ada produk Tambahan tak ? Utk anak saya makan agar pulih 100% 

Khairulnizam Mohd Noor 
No 112 Felda Jengka 6 
26401 Bandar jengka Pahang 


Testimoni

... Saya belikan Graviola Teh dari en rafee ... minum 1 minggu kawan saya doktor kata kanser rahim dia semua clear... dah ok... sekarang saya mau oder B17 Kapsul apricot seed lagi...

Alice Chew
6B Lebuh raya Rose
Penang

P/S Kami juga ada menjual Graviola Teh di samping Graviola Kapsul.

Testimoni

Mr Tan Ceras... 

Mak saya makan B17 Amigdalin 500mg Tablet, B17 Apricot Seed Kapsul, Graviola, Cesium k dan Univase Forte setiap kali melakukan ujian darah tumor marker mendadak turun 100 mata.... Mr Siow Ching Hoe, 75 tahun

saya menghidap kanser prostat Tahap 4, apabila saya pergi ke hospital untuk memeriksa tekanan darah, doktor yang melakukannya mengesahkan tekanan darah saya 1578, saya amalkan pemakanan ubat ubatan, tekanan darah saya menurun ke 600, tetapi, dalam tempoh 2 bulan, tekanan darah saya kembali tinggi iaitu 800 hingga ke 1000 antara yang tertinggi pernah dicatat. Doktor juga melakukan pemeriksaan terhadap prostat saya. Doktor memberitahu prostat saya agak keras, kemudian tekanan darah naik 1000 dan doktor sah kan tulang saya menjadi hitam. Doktor mencadangkan pembedahan untuk membuang kanser prostat, tetapi saya tidak mahu melakukannya, dan mencari alternatif lain. Selepas saya menolak untuk melakukan pembedahan, saya berikhtiar untuk mecuba B17 yang dikendalikan oleh encik Rafee Ailiah. masa mula2 datang ke B17 biotech, saya mencuba injection B17 4ml. Saya mengambil inection sebanyak 10 Kali dalam tempoh sebulan, dan kesan terhadap tekanan darah saya amat memberangsangkan, daripada 1000 turun ke 100 dalam sebulan. sebulan kemudian saya datang membeli lagi injection dan amalkannya, setelah itu saya pergi memeriksa di hospital. Doktor yang memeriksa saya mengesahkan tekanan darah saya dari 100 turun ke 50 hasil daripada injection B17 yang saya amalkan. Dalam tempoh 2 minggu, tekanan darah saya turun mendadak ke 20 apabila saya amalkan Amygdalin selama 15 hari.

PEMBELIAN SECARA ONLINE

Kami sedia membantu .Sila Hubungi :

B17 Biotech Sdn Bhd

Tel: 03-7831 0398

b17biotechsales@gmail.com

-------------------------------------------------------------

Unit Penerangan & Pemasaran Produk B17 :
-------------------------------------------------------------
Rafee Ailiah - Executive & Motivation Director :


012 9642466, 012 4172466,

PENERANGAN PRODUK


Rabiatu Adawiah

012 4172466

Saloma: 012-5012466


SENARAI STOKIS YANG DAPAT MEMBANTU ANDA

KELANTAN

Wakaf Baharu

RA ikhwan Marketing

No 214 Jalan Hilir Wakaf Bharu, 16250 Wakaf Baharu, Kelantan.

HAJI WAHAB
Hp: 019-9533201 / 012-908 0106 / 012 9642466

SELANGOR

Shah Alam & Lembah Klang.

Kajang & Bangi

Hamdan

NO. 33, JALAN SRI DAMAK 56,

TAMAN SRI ANDALAS, 41200

KLANG, SELANGOR

HP : 012 - 9642466

Fairuz

NO. 10, 3/6 JALAN IMPIAN PUTRA,

TAMAN IMPIAN PUTRA,

43000 KAJANG, SELANGOR.

HP: 012- 9642466

Taman Tun Dr Ismail

Petaling Jaya

Roziyah
9 Lengkok Zaaba2,
Tmn Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur.
Hp: 012- 9642466.

Dr Chai

Pusat Rawatan Reumatisma dan Arthritis, No 12 Tingkat 1, Jalan Ss2/67 Petaling Jaya , Hp 012 9642466

Shah Alam

Shah Alam

Dr Aisyah (Pakar B17 Therapy)

Personaliti TVSam Syifa Clinic Complementary

No 4 Jalan Boling Padang G13/G,Sek 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

Hp: 013- 4525198

Rosmayati Bt Yusuf

No 73 Jalan Elektron, U16 / 19, 40160
Shah Alam Selangor.
Hp 018- 3954143 / 012 3627054

Bandar Baru Bangi

Rawang

Jaffrizin Ismail

No 15, Jln 3/43,Seksyen 3,

Bandar Baru Bangi.

Hp: 012-379 9272

Zurina Bt Shamsudin

No.49 Jalan 3/34,

Bandar Tasik Puteri.

48020 Rawang Selangor

Hp: 014 - 2365879 / 019 3681269

Subang Jaya

Puan Julia

6, Jalan SS18/3A, Subang Jaya.

Email:juliagraviola@gmail.com

Hp : 010-2592588

KEDAH

Alor Star

Sungai Petani & Pendang.

Puan Mariam Yahya

NO. 4 TAMAN EMAS,

JALAN TERATAI JINGGA, 10 OFF JALAN PEGAWAI, 05050

ALOR SETAR, KEDAH D.A

H/P 013-5353525

Noraini bt Abdul Rahman

No. 41, Kg Pulau Sayak, 08500 Kota Kuala Muda, Sungai Petani, Kedah.

HP : 012 9642466

KUALA LUMPUR

Ampang Jaya

Tmn Tun Dr Ismail

Zulina

No.115, Jalan Rasmi, Taman Rasmi Jaya , Ampang Jaya 68000

Ampang.

H/P: 019 2558515

Roziyah
9 Lengkok Zaaba2,
Tmn Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur.
012- 9642466

MELAKA

Masjid Tanah

Bukit Piatu

Norhayati Abdul Rahim / Hamidah Abd Rahim
AG 2977 Pekan Masjid Tanah,78300 Melaka.

Hp: 019-668 9134 ( Yati )

013-6011365 ( Hamidah ).

Ustaz Ibrahim Ahmad

Km 4, 208-3 Lorong Hj Ahmad Baba,

Jalan Bakti Solok Musai, Bukit Piatu,75150 Melaka.

Hp: 019-6573314 / 019-7738937

Lipat Kajang

Ustaz Hj Sani

J6731 Bukit Tinggi,Jalan Lipat Kajang,

77000 Melaka.

Hp: 013-6130215

NEGERI SEMBILAN

Gemas

Seremban

OMAR ABDULLAH

Lot 4729 kg Londah

Gemas Negeri Sembilan

H/P : 013-6900 255

WhatsApp : 016 - 977 0369

Mat Ali bin Jalaludin.

Batu 7 Kampung Pantai,

71770 Seremban,

Negeri Sembilan.

Hp: 014-6638165

JOHOR

Suzanah Welas

No 17, Jalan Kebangsaan ,

Taman Universiti,

81300 Skudai, Johor.

Hp: 019-7555251

Hj Mansor Ismail /

Hjh Musalmah

39, Jalan Perdana 2/30,
Taman Bukit Perdana,
83000 Batu pahat, Johor.
Hp: 019-7567281 / 019-7557281

PERAK

Ipoh

Ahmad Niza Baharom

135, Jalan Meru Impian 3, Halaman Meru Impian, 30020 Ipoh, Perak.

Hp : 012-2233255

PULAU PINANG

Prai

Bandar Perda

Dr.Maswati

No 30, Lorong Pauh Jaya 4/5.Taman Pauh Jaya 13700,Prai Pulau Pinang,
Hp: 012-6056612.

Siti Aishah Bt Yahya.

Blok C- 10 - 09 Kondo Mutiara, Jalan Perda Barat, Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Hp: 012- 9642466

Kepala Batas

Kepala Batas

Dr. Safari Bin Kashmiran

MBBS (Australia)

Klinik Dr. Safari

49A, Jalan Shahbandar 2,

Bertam perdana 3,

13200, Kepala Batas, Pulau Pinang.

Hp: 016-4416973

Nor Azura Abdul Ghani

R.Ph, MMPS, B. Pharm (Australia)

Managing Director / Pharmacist

Zuera Medic Sdn. Bhd.

28-A, Lorong Bertam Indah 12, Taman Bertam Indah, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.

Email :zueramedic@yahoo.com

Hp: 016-4416973

Butterworth

Ahmad Moktar

Lembaga Pertubuhan Peladang Negeri Pulau Pinang,

Tingkat 3 dan 4

Jalan Kampung Gajah

B’worth

Hp: 014 9535874

TERENGGANU

Kuala Terengganu

Cikgu Rumaiza Zakaria

Lot PT 450 . Kg Pengkalan Setar,

Jalan Atas Tol, 20050 Kuala Terengganu,Terengganu.

Hp: 013-9847455

SABAH

Kota Kinabalu

Papar

Edana @ Fanella Donysius Hse

No 6 Lot 29, Lorong Pokok Seraya 5E/1, Taman Khidmat, 88300

Kota Kinabalu.

HP : 019-851 7456

Siti Nurshafiqa Jos Abdullah

Hse No 184, Lorong 9 Taman Mawar ,

Jln SPUR, 89600 Kinarut, Papar Sabah.
Hp: 016-4143327 / 012 868 3327

Kota Kinabalu

Kota Belud

Poedjo Soesilotomo

Kingfisher Park, 88450 Kota Kinabalu, Sabah. tominawam@yahoo.com.sg

016-8333007

Cikgu Safwan Ahmad

Smk Arshad, Peti Surat 19,89157, Kota Belud, Sabah.

019-8518038

SARAWAK

Limbang

Kuching

Puan Nancy Upai

Lot 134 Taman Sri Pambun

98700 Limbang Serawak

01129913702

Mr Lam Chee Chong

66, Taman Star, Jalan Maong Tengah 6,

93150 Kuching, Sarawak

013 816766.

INDONESIA

Medan

Batam

Juyang Hastralim

Jalan Multatuli, Kompleks Multatuli Indah,

Blok A No. 28, Medan

Hp : +62614558818 HP : +628126033188

Astin Ardiningsih Perum

VilaMukakuning,

Blok D5 No 42B Batuaji Batam.

Hp : 081372631231 / 087791137597

BRUNEI

Pengkalan Gadung .

Pg Hj Abd Rahman Bin Omar

Newedge Beaute & Fitness Centre

No. 6, Block C, Sempurna Complex, Jalan Batu Bersurat, Pengkalan Gadung BE3519 Brunei Darussalam.

Hp: +6738984844